Brave New HairЗа разлика от общите стереотипи, съпътстващи всяка компания в козметичната индустрия, не всичко, което правим се ограничава до продуктите, които предлагаме. Те са резултат от една голяма идея, която се роди преди няколко години. 

Всичко започна с хората или по-точно с хората, които обичаме, оценяваме, мразим или всеки ден приемаме за даденост- нашите приятели. А ние сме добър приятел. И така, като добри приятели решихме да помогнем на другите със знанията и възможностите си в козметичната област. 
Оказа се, че всяка наша приятелка има проблем с косата – нулев обем или нужда да я мие всеки ден, за да изглежда добре.
Затова един по един започнахме да създаваме подходящи за тях продукти, с две цели:

Първата – максимален ефект и най-високо ниво на иновативни съставки.
Втората – Без дългосрочна или краткосрочна вреда върху косата или скалпа. Красотата е преди всичко здраве.

След няколко експеримента успяхме да създадем добри формули и помогнахме на няколко свои приятелки. После помогнахме на още няколко. После на още и така, на финала се оказа, че разполагаме с определени продукти за коса с високо качество, които могат да разрешат успешно над 90% от проблемите с косата, с които днешните момичета се сблъскват – без компромис и без странични ефекти.

Така се роди Brave New Hair. Oт желанието да експериментиране, за да помогнем на останалите. От смелостта ни да предизвикаме света и да създадем нещо добро, без скрита корпоративна цел за печалба. Само защото можем и защото някой, който обичамe е имал нужда от помощ. 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки