Brave New HairЗа разлика от общите стереотипи, съпътстващи всяка компания в козметичната индустрия, не всичко, което правим се ограничава до продуктите, които предлагаме. Те са резултат от една голяма идея, която се роди преди няколко години. 

Всичко започна с хората или по-точно с хората, които обичаме, оценяваме, мразим или всеки ден приемаме за даденост- нашите приятели. А ние сме добър приятел. И така, като добри приятели решихме да помогнем на другите със знанията и възможностите си в козметичната област. 
Оказа се, че всяка наша приятелка има проблем с косата – нулев обем или нужда да я мие всеки ден, за да изглежда добре.
Затова един по един започнахме да създаваме подходящи за тях продукти, с две цели:

Първата – максимален ефект и най-високо ниво на иновативни съставки.
Втората – Без дългосрочна или краткосрочна вреда върху косата или скалпа. Красотата е преди всичко здраве.

След няколко експеримента успяхме да създадем добри формули и помогнахме на няколко свои приятелки. После помогнахме на още няколко. После на още и така, на финала се оказа, че разполагаме с определени продукти за коса с високо качество, които могат да разрешат успешно над 90% от проблемите с косата, с които днешните момичета се сблъскват – без компромис и без странични ефекти.

Така се роди Brave New Hair. Oт желанието да експериментиране, за да помогнем на останалите. От смелостта ни да предизвикаме света и да създадем нещо добро, без скрита корпоративна цел за печалба. Само защото можем и защото някой, който обичамe е имал нужда от помощ. 

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки