ПРОТЕИНИ ОТ ОРИЗ

 

ХИДРОЛИЗИРАН КЕСТЕН

 

КОМПЛЕКС ОТ ВИТАМИНИ

Ползи:

Осигурява обем от първото измиване.
Улеснява оформянето на прическа.
Косата е гладка и обемна.
Предпазва от накъсване, при работа с кръгла четка.
Подхранва косъма от корена до върха.
Има антистатично действие.
Запазва косата хидратирана и здрава.
Предпазва от агресивни терапии, които често се прилагат за "повдигане на корените".
Укрепва косата и защитава от увреждане.
Създава плътност и подсилва косъма.

Шампоан за Обем и Уплътняване
Безсулфатен шампоан за обем и уплътняване на косата. За тънки коси без обем. 250мл. Активни съставки: Оризов ...
16,90 лв.
Спрей за Обем с Термозащита
Спрей за обем и уплътняване на косата с термозащита. Съдържа Оризов протеин, екстракт ...
19,90 лв.

КАК ДА ДЕЙСТВАТЕ?

Шампоан:

Намокрете косата си обилно. Нанесете малко количество от шампоана върху корените и масажирайте скалпа. Отмийте и нанесете малко количество шампоан и по дължината на косата. Изплакнете добре. Активната съставка вече е прикрепена към косата и косата ще има чудесен обем и структура след изсушаване.

Спрей за коса:

На леко влажна коса нанесете спрея върху корените. Не се притеснявайте, няма да прилепне и няма да се образува пърхот. Наведете се и разрошете косата от корена до върха, за да "поеме въздуха". След това както сте наведени изсушете косата със сешоар от корена до върха. Спреят се използва за изграждане на още повече активни съставки върху косата.

Всички продукти от сериите могат да бъдат комбинирани, в зависимост от състоянието на корените, скалпа и краищата на косата, индивидуално за всеки. Никой не е само с един проблем на косата, следователно рутината трябва да бъде персонална. Единственото правило е, че шампонът трябва да бъде избран според главния проблем. Винаги скалпът е с предимство.

За любознателните:

Не използвайте тежки растителни и минерални масла по краищата.
Причината: Гравитация!

Всички продукти на сериите могат да бъдат комбинирани в зависимост от състоянието на корените, скалпа и краищата на косата индивидуално за всеки. Никой не е само с един проблем на косата, следователно рутината трябва да бъде персонална.

Единственото правило е, че шампонът трябва да бъде избран според главния проблем. Винаги скалпът е с предимство.

Примери:

-> Косата е мазна, има пърхот, а също така и лек косопад или не расте толкова бързо, колкото ни се иска. Върховете са наистина сухи. Комбинацията ще е: Маска и шампоан Balance, спрей Growth и маска или балсам Reboot в зависимост от краищата (тънки или плътни).

->Има много интензивен косопад или косата не расте. Има лек проблем с омазняването, но няма пърхут. Върховете са боядисани. Комбинацията ще е маска Balance, шампоан и спрей за корени Growth. Маска или балсам Color в зависимост от краищата (тънки или плътни).

->Големият проблем е, че косата няма никакъв обем и има лек косопад, също е и леко мазна. Краищата са полукъдрави, без блясък и няма никаква форма. Комбинацията: маска Balance, шампоан Volume и спрей за корени Growth. За краищата Маска или балсам Keratin в зависимост от краищата (тънки или плътни).

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки