BRAVE PLEX TЕХНОЛОГИЯ

 

АКТИВИРАН ПРОВИТАМИН В5 (ПАНТЕНОЛ)

 

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Ползи:

Увеличава силата на косата до три пъти.
Намалява щетите, причинени от химическо третиране.
Осигурява интензивно овлажняване.
Придава блясък и копринена мекота.
Осигурява лека текстура на всяко влакно.
Има антистатичен ефект.
Улеснява оформянето на косата.
Намалява накъсването.
Придава структура и подвижност на косата.

КАК ДА ДЕЙСТВАТЕ?

Шампоан:

Намокрете косата с много вода. Нанесете малко количество шампоан върху корените и масажирайте скалпа. Изплакнете и отново нанесете малко количество и по дължината. Измийте обилно.

Балсам:

Ако само върховете ви са много сухи и изтощени, изберете лекия балсам. Нанесете върху мокра коса по дължина, разнесете с пръсти и изчакайте 3 минути. След това измийте, но не разтърквайте.

Маска:

Ако косата е увредена по цялата си дължина и много суха, изберете подхранващата маска. Тя ще възстанови дори най-екстремните щети. Нанесете я на влажна коса, разнесете и оставете да действа 5 минути, след това измийте.
Препоръка: Винаги използвайте поне по два продукта от серията за максимално действие!

ЗА ЛЮБОЗНАТЕЛНИТЕ:

Увредените коси са порести, особенно русите. Това означава, че структурата им не е плътна, а съществуват малки пори. Затова за такива коси НЕ се препоръчва поставянето на естествени масла . Маслата влизат в тези пори и трудно се отмиват, което прави косата тежка.

 

 

Всички продукти на сериите могат да бъдат комбинирани в зависимост от състоянието на корените, скалпа и краищата на косата индивидуално за всеки. Никой не е само с един проблем на косата, следователно рутината трябва да бъде персонална.

Единственото правило е, че шампонът трябва да бъде избран според главния проблем. Винаги скалпът е с предимство.

Примери:

-> Косата е мазна, има пърхот, а също така и лек косопад или не расте толкова бързо, колкото ни се иска. Върховете са наистина сухи. Комбинацията ще е: Маска и шампоан Balance, спрей Growth и маска или балсам Reboot в зависимост от краищата (тънки или плътни).

->Има много интензивен косопад или косата не расте. Има лек проблем с омазняването, но няма пърхут. Върховете са боядисани. Комбинацията ще е маска Balance, шампоан и спрей за корени Growth. Маска или балсам Color в зависимост от краищата (тънки или плътни).

->Големият проблем е, че косата няма никакъв обем и има лек косопад, също е и леко мазна. Краищата са полукъдрави, без блясък и няма никаква форма. Комбинацията: маска Balance, шампоан Volume и спрей за корени Growth. За краищата Маска или балсам Keratin в зависимост от краищата (тънки или плътни).

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки