АКТИВНИ СЪСТАВКИ

 

BRAVE PLEX TЕХНОЛОГИЯ

 

АКТИВИРАН ПРОВИТАМИН В5 (ПАНТЕНОЛ)

 

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Ползи:

  • Увеличава силата на косата до три пъти.
  • Намалява щетите, причинени от химическо третиране.
  • Осигурява интензивно овлажняване.
  • Придава блясък и копринена мекота.
  • Осигурява лека текстура на всяко влакно.
  • Има антистатичен ефект.
  • Улеснява оформянето на косата.
  • Намалява накъсването.
  • Придава структура и подвижност на косата.

КАК ДА ДЕЙСТВАТЕ?

Шампоан:

Намокрете косата с много вода. Нанесете малко количество шампоан върху корените и масажирайте скалпа. Изплакнете и отново нанесете малко количество и по дължината. Измийте обилно.

Балсам:

Ако само върховете ви са много сухи и изтощени, изберете лекия балсам. Нанесете върху мокра коса по дължина, разнесете с пръсти и изчакайте 3 минути. След това измийте, но не разтърквайте.

Маска:

Ако косата е увредена по цялата си дължина и много суха, изберете подхранващата маска. Тя ще възстанови дори най-екстремните щети. Нанесете я на влажна коса, разнесете и оставете да действа 5 минути, след това измийте. Препоръка: Винаги използвайте поне по два продукта от серията за максимално действие!

За Любознателните:

Увредените коси са порести, особенно русите. Това означава, че структурата им не е плътна, а съществуват малки пори. Затова за такива коси НЕ се препоръчва поставянето на естествени масла . Маслата влизат в тези пори и трудно се отмиват, което прави косата тежка.

Всички продукти на сериите могат да бъдат комбинирани в зависимост от състоянието на корените, скалпа и краищата на косата индивидуално за всеки. Никой не е само с един проблем на косата, следователно рутината трябва да бъде персонална.

Единственото правило е, че шампонът трябва да бъде избран според главния проблем. Винаги скалпът е с предимство.

Примери:

-> Косата е мазна, има пърхот, а също така и лек косопад или не расте толкова бързо, колкото ни се иска. Върховете са наистина сухи. Комбинацията ще е: Маска и шампоан Balance, спрей Growth и маска или балсам Reboot в зависимост от краищата (тънки или плътни).

->Има много интензивен косопад или косата не расте. Има лек проблем с омазняването, но няма пърхут. Върховете са боядисани. Комбинацията ще е маска Balance, шампоан и спрей за корени Growth. Маска или балсам Color в зависимост от краищата (тънки или плътни).

->Големият проблем е, че косата няма никакъв обем и има лек косопад, също е и леко мазна. Краищата са полукъдрави, без блясък и няма никаква форма. Комбинацията: маска Balance, шампоан Volume и спрей за корени Growth. За краищата Маска или балсам Keratin в зависимост от краищата (тънки или плътни).

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки