АКТИВНИ СЪСТАВКИ

 

КЕРАТИНОВИ АМИНО КИСЕЛИНИ

 

ВИСОКО МОЛЕКУЛЕН КЕРАТИН

 

МАСЛА ОТ БАОБАБ И ТАМАНУ

Ползи

  • Омекотява и дисциплинира непокорните коси.
  • Незабавно укрепва след първата употреба.
  • Възстановява естествения протеин на косата, за да увеличи устойчивостта и еластичността й.
  • Придава неустоим блясък и структура на косата.
  • Улеснява оформянето на косата.
  • Намалява риска от повреда по време на третирания.
  • Подобрява гъвкавостта на косата.
  • Предотвратява накъсването.
  • Подхранва косата за по-здравословен вид.
  • Има антистатичен ефект.

КАК ДА ДЕЙСТВАТЕ?

Шампоан:

Намокрете косата с много вода. Нанесете малко количество шампоан върху корените и масажирайте скалпа. Изплакнете и отново нанесете малко количество по дължината. Измийте обилно.

Балсам:

За коса, която е непокорна, суха и крехка от средата до върховете - изберете балсам Keratin с лека структура. Нанесете върху мокра коса по дължина, разнесете с пръсти и изчакайте 3 минути. След това измийте, но не премивайте.

Маска:

Ако чувствате косата си суха, крехка и непокорна по цялата й дължина, изберете кератиновата активна подхранваща маска. Нанесете я на влажна коса, разнесете и оставете да действа 5 минути, след това изплакнете, но не премивайте.

Препоръка: Винаги използвайте поне по два продукта от серията за максимално действие!

За любознателните:

Събрахме ниско и високо молекулен кератин, заради различната степен на натрупване. Ниско молекулният, прониква по дълбоко, а високомолекулният се натрупа по повърхността на косъма, за тотално популване на всички нива.

Всички продукти на сериите могат да бъдат комбинирани в зависимост от състоянието на корените, скалпа и краищата на косата индивидуално за всеки. Никой не е само с един проблем на косата, следователно рутината трябва да бъде персонална.

Единственото правило е, че шампонът трябва да бъде избран според главния проблем. Винаги скалпът е с предимство.

Примери:

-> Косата е мазна, има пърхот, а също така и лек косопад или не расте толкова бързо, колкото ни се иска. Върховете са наистина сухи. Комбинацията ще е: Маска и шампоан Balance, спрей Growth и маска или балсам Reboot в зависимост от краищата (тънки или плътни).

->Има много интензивен косопад или косата не расте. Има лек проблем с омазняването, но няма пърхут. Върховете са боядисани. Комбинацията ще е маска Balance, шампоан и спрей за корени Growth. Маска или балсам Color в зависимост от краищата (тънки или плътни).

->Големият проблем е, че косата няма никакъв обем и има лек косопад, също е и леко мазна. Краищата са полукъдрави, без блясък и няма никаква форма. Комбинацията: маска Balance, шампоан Volume и спрей за корени Growth. За краищата Маска или балсам Keratin в зависимост от краищата (тънки или плътни).

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки