"Косата ми е тежко егоистично настроена. Иска всеки път, когато вляза някъде да заема повече пространство от мен самата! Не говоря за ефекта "уау ",а за ефекта " братовчеда то."

- Тереза, собственик на зелен салон и бутик.

 

 

За да може всеки да си знае мястото, за теб създадохме Brave. New.Hair- Keratin - колекция за непокорни и сухи коси. Състои се от безсулфатен шампоан, балсам за коса с лека структура и активно подхранваща маска.Внимание: Keratin е единствената серия на Brave.New.Hair, която съдържа съставка от животински произход - Кератин.
Тя се добива от вълната на животни с нова прическа. Все пак, ако сте Vegan насочени, погледнете някоя от другите ни колекции.

На помощ извикахме Кератинови аминокиселини, високомолекулен кератин, Масла от Баобаб и Таману.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА?

Омекотяват и дисциплинират непокорни коси.
Компенсират естествения протеин на косата, за повишаване на издръжливостта и еластичността.
Подсилват косъма отвътре, поради усиленото си натрупване.
Добавят неотразим блясък и мекота.
Улесняват оформянето на прическа.
Намаляват риска от увреждане при обработка.

Подобряват гъвкавостта на косата.
Предпазват от накъсване.
Косата е дълбоко подхранена и хидратирана.
Придават и по-свеж и подхранен вид.
Имат антистатичен ефект.
Трайно заздравяват косъма, още след първото нанасяне.


АКТИВНИ СЪСТАВКИ

 

АМИНОКИСЕЛИНИ ОТ КЕРАТИН

Аминокиселините от кератин са с много малък размер. Те се натрупват във вътрешността на косъма и го попълват, изглаждат, подсилват още след първото приложение. Подобряват подвижността, а косата става по издръжлива, прибрана и еластична и лесна за оформяне.

 

ВИСОКО МОЛЕКУЛЕН КЕРАТИН

Този кератин е създаден да създаде външна кератинова обвивка на косата. по този начин я изглажда, подсилва и прибира. Той заключва нискомолекулните кератинови аминокиселини в косата да по-продължително действие. Внимание: съставката се намира в балсама и маската от серията, поради филмо образуващият си характер.

 

МАСЛА ОТ БАОБАБ И ТАМАНУ

Баобаба е най-голямото и издръжливо дърво в света. Маслото от Баобаб е известно с високото си съдържание на омега мастни киселини и витамини. То подхранва косата и създава блясък. Таману е голямо, вечнозелено растение. Смята се за свещено дърво дърво в югоизточна Азия. От дълбока древност маслото от таману се използва в полинезийската медицина. Известно е, че подхранва и заздравява косата.

КАК ДА ДЕЙСТВАТЕ?

ШАМПОАН
Косата се намокря обилно с вода. Нанасяте малко количество от шампоана в корените и масажирате скалпа. Той няма да се разпени много, но това не означава, че не измива. Изплаквате и нанасяте още малко количество от шампоана по дължините. Вторият път ще се разпени много. Отмивате обилно.


БАЛСАМ
За коси, които са непокорни, сухи и чупливи от средата на дължините до краищата- изберете балсама с лека структура. Нанесете на влажна коса по дължините, разнесете с пръсти и изчакайте 3 минути. После отмийте, но не до скърцане.


МАСКА
Ако усещате косата си суха, чуплива и непокорна по цялата и' дължина, изберете активно подхранваща маска . Нанесете я на влажна коса, разнесете и оставете да действа 5 мин, след което отмийте, но не до скърцане.

Ударна попълваща терапия: използвайте балсама, като базова грижа. Веднъж в седмицата след шампоана, нанесете маската, покрийте главата с шапка за баня и нагрейте със сешоар, до леко загряване. Стойте 5-7 минути така и отмийте.

 


Препоръка!
Винаги използвайте поне по два продукта от серията.


За любознателните!
Събрахме ниско и високо молекулен кератин, заради различната степен на натрупване. Ниско молекулният, прониква по дълбоко, а високомолекулният се натрупа по повърхността на косъма, за тотално попълване на всички нива.


Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки