КЕРАТИНОВИ АМИНО КИСЕЛИНИ

 

ВИСОКО МОЛЕКУЛЕН КЕРАТИН

 

МАСЛА ОТ БАОБАБ И ТАМАНУ

Ползи

Омекотява и дисциплинира непокорните коси.
Незабавно укрепва след първата употреба.
Възстановява естествения протеин на косата, за да увеличи устойчивостта и еластичността й.
Придава неустоим блясък и структура на косата.
Улеснява оформянето.
Намалява риска от повреда по време на третирания.
Подобрява гъвкавостта на косата.
Предотвратява накъсването.
Подхранва косата, придавайки по-здрав вид.
Има антистатичен ефект.

КАК ДА ДЕЙСТВАТЕ?

Шампоан:

Намокрете косата с много вода. Нанесете малко количество шампоан върху корените и масажирайте скалпа. Изплакнете и отново нанесете малко количество по дължината. Измийте обилно.

Балсам:

За коса, която е непокорна, суха и крехка от средата до върховете - изберете балсам Keratin с лека структура. Нанесете върху мокра коса по дължина, разнесете с пръсти и изчакайте 3 минути. След това измийте, но не премивайте.

Маска:

Ако чувствате косата си суха, крехка и непокорна по цялата й дължина, изберете кератиновата активна подхранваща маска. Нанесете я на влажна коса, разнесете и оставете да действа 5 минути, след това изплакнете, но не премивайте.

Препоръка: Винаги използвайте поне по два продукта от серията за максимално действие!

За любознателните:

Събрахме ниско и високо молекулен кератин заради различната степен на натрупване. Ниско молекулният, прониква по-дълбоко, а високомолекулният се натрупа по повърхността на косъма, за тотално попълване на всички нива.

Всички продукти на сериите могат да бъдат комбинирани в зависимост от състоянието на корените, скалпа и краищата на косата индивидуално за всеки. Никой не е само с един проблем на косата, следователно рутината трябва да бъде персонална.

Единственото правило е, че шампонът трябва да бъде избран според главния проблем. Винаги скалпът е с предимство.

Примери:

-> Косата е мазна, има пърхот, а също така и лек косопад или не расте толкова бързо, колкото ни се иска. Върховете са наистина сухи. Комбинацията ще е: Маска и шампоан Balance, спрей Growth и маска или балсам Reboot в зависимост от краищата (тънки или плътни).

->Има много интензивен косопад или косата не расте. Има лек проблем с омазняването, но няма пърхут. Върховете са боядисани. Комбинацията ще е маска Balance, шампоан и спрей за корени Growth. Маска или балсам Color в зависимост от краищата (тънки или плътни).

->Големият проблем е, че косата няма никакъв обем и има лек косопад, също е и леко мазна. Краищата са полукъдрави, без блясък и няма никаква форма. Комбинацията: маска Balance, шампоан Volume и спрей за корени Growth. За краищата Маска или балсам Keratin в зависимост от краищата (тънки или плътни).

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки