"Косата ми е тежко егоистично настроена. Иска всеки път, когато вляза някъде да заема повече пространство от мен самата! Не говоря за ефекта "уау ",а за ефекта " братовчеда то."

- Тереза, собственик на зелен салон и бутик.

 

 

За да може всеки да си знае мястото, за теб създадохме Brave. New.Hair- Keratin - колекция за непокорни и сухи коси. Състои се от безсулфатен шампоан, балсам за коса с лека структура и активно подхранваща маска.Внимание: Keratin е единствената серия на Brave.New.Hair, която съдържа съставка от животински произход - Кератин.
Тя се добива от вълната на животни с нова прическа. Все пак, ако сте Vegan насочени, погледнете някоя от другите ни колекции.

На помощ извикахме Кератинови аминокиселини, високомолекулен кератин, Масла от Баобаб и Таману.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА?

Омекотяват и дисциплинират непокорни коси.
Компенсират естествения протеин на косата, за повишаване на издръжливостта и еластичността.
Подсилват косъма отвътре, поради усиленото си натрупване.
Добавят неотразим блясък и мекота.
Улесняват оформянето на прическа.
Намаляват риска от увреждане при обработка.

Подобряват гъвкавостта на косата.
Предпазват от накъсване.
Косата е дълбоко подхранена и хидратирана.
Придават и по-свеж и подхранен вид.
Имат антистатичен ефект.
Трайно заздравяват косъма, още след първото нанасяне.


АКТИВНИ СЪСТАВКИ

 

АМИНОКИСЕЛИНИ ОТ КЕРАТИН

Аминокиселините от кератин са с много малък размер. Те се натрупват във вътрешността на косъма и го попълват, изглаждат, подсилват още след първото приложение. Подобряват подвижността, а косата става по издръжлива, прибрана и еластична и лесна за оформяне.

 

ВИСОКО МОЛЕКУЛЕН КЕРАТИН

Този кератин е създаден да създаде външна кератинова обвивка на косата. по този начин я изглажда, подсилва и прибира. Той заключва нискомолекулните кератинови аминокиселини в косата да по-продължително действие. Внимание: съставката се намира в балсама и маската от серията, поради филмо образуващият си характер.

 

МАСЛА ОТ БАОБАБ И ТАМАНУ

Баобаба е най-голямото и издръжливо дърво в света. Маслото от Баобаб е известно с високото си съдържание на омега мастни киселини и витамини. То подхранва косата и създава блясък. Таману е голямо, вечнозелено растение. Смята се за свещено дърво дърво в югоизточна Азия. От дълбока древност маслото от таману се използва в полинезийската медицина. Известно е, че подхранва и заздравява косата.

КАК ДА ДЕЙСТВАТЕ?

ШАМПОАН
Косата се намокря обилно с вода. Нанасяте малко количество от шампоана в корените и масажирате скалпа. Той няма да се разпени много, но това не означава, че не измива. Изплаквате и нанасяте още малко количество от шампоана по дължините. Вторият път ще се разпени много. Отмивате обилно.


БАЛСАМ
За коси, които са непокорни, сухи и чупливи от средата на дължините до краищата- изберете балсама с лека структура. Нанесете на влажна коса по дължините, разнесете с пръсти и изчакайте 3 минути. После отмийте, но не до скърцане.


МАСКА
Ако усещате косата си суха, чуплива и непокорна по цялата и' дължина, изберете активно подхранваща маска . Нанесете я на влажна коса, разнесете и оставете да действа 5 мин, след което отмийте, но не до скърцане.

Ударна попълваща терапия: използвайте балсама, като базова грижа. Веднъж в седмицата след шампоана, нанесете маската, покрийте главата с шапка за баня и нагрейте със сешоар, до леко загряване. Стойте 5-7 минути така и отмийте.

 


Препоръка!
Винаги използвайте поне по два продукта от серията.


За любознателните!
Събрахме ниско и високо молекулен кератин, заради различната степен на натрупване. Ниско молекулният, прониква по дълбоко, а високомолекулният се натрупа по повърхността на косъма, за тотално попълване на всички нива.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки