СТВОЛОВА КЛЕТКА ОТ ЗЕЛЕНО ГРОЗДЕ

 

ЕКСТРАКТ ОТ РУКОЛА

 

ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕН ОРЕХ

 

ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ОТ РОЗМАРИН И САЛВИЯ

Ползи:

Влияят положително върху микроциркулацията.
Укрепват косата още в първите 3 седмици.
Видимо намаляват косопада за по-малко от 3 седмици.
Стиулират фоликулите на косата.
Удължават живота на косата.
Стимулират растежа на нова и здрава коса.
Играят ролята на силен и директно действащ антиоксидант.
Ефективно защитават косата и кожата от вредни радикали.
Детоксикират.
Източник на магнезий, цинк, калии, Витамин B и C.

Шампоан за Стимулиране на Растежа
Безсулфатен шампоан, за стимулиране на растежа и защита на косата от косопад. За бавно растящи коси, склонни към ...
19,90 лв.
Спрей за Стимулиране на Растежа
Препоръчан
Спрей - серум за корени. Стимулира растежа на косата и защитава от косопад. Съдържа стволова клетка от Зелено ...
24,90 лв.

КАК ДА ДЕЙСТВАТЕ?

Шампоан:

Косата се намокря обилно с вода. Нанасяте малко количество от шампоана в корените и масажирате скалпа. Той няма да се разпени много, но това не означава, че не измива. Изплаквате и нанасяте още малко количество от шампоана по дължините. Вторият път ще се разпени повече. Отмивате обилно.

Спрей - серум за корени:

На много леко влажна коса нанасяте спрея в корените, направете лек масаж с възглавничките на пръстите. След пълното попиване на продукта изсушете и оформете желаната прическа.

Препоръка: Винаги използвайте поне по два продукта от серията за максимално действие!

За любознателните:

Растежът на косата зависи от наличието на Human Follicle Dermal Papilla Cells (HFDPC). Те са резервоар на мултипотентни стволови клетки и регулират развитието на фоликула. Чрез тяхната стимулация може да се постигне ускорен растеж и укрепване на косата.

Всички продукти на сериите могат да бъдат комбинирани в зависимост от състоянието на корените, скалпа и краищата на косата индивидуално за всеки. Никой не е само с един проблем на косата, следователно рутината трябва да бъде персонална.

Единственото правило е, че шампонът трябва да бъде избран според главния проблем. Винаги скалпът е с предимство.

Примери:

-> Косата е мазна, има пърхот, а също така и лек косопад или не расте толкова бързо, колкото ни се иска. Върховете са наистина сухи. Комбинацията ще е: Маска и шампоан Balance, спрей Growth и маска или балсам Reboot в зависимост от краищата (тънки или плътни).

->Има много интензивен косопад или косата не расте. Има лек проблем с омазняването, но няма пърхут. Върховете са боядисани. Комбинацията ще е маска Balance, шампоан и спрей за корени Growth. Маска или балсам Color в зависимост от краищата (тънки или плътни).

->Големият проблем е, че косата няма никакъв обем и има лек косопад, също е и леко мазна. Краищата са полукъдрави, без блясък и няма никаква форма. Комбинацията: маска Balance, шампоан Volume и спрей за корени Growth. За краищата Маска или балсам Keratin в зависимост от краищата (тънки или плътни).

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки