"Аз, както знаеш обичам да се боядисвам смело. Обаче, излизам от банята във всевъзможни цветове и не, че не харесвам разнообразието, просто този цвят, за който миналата седмица дадох едни "грешни" пари, можеше да се задържи поне още малко."

- Ника, бизнес дама, винаги готова да експериментира.

 

За авантюристите като теб, създадохме Brave New Hair- Color - колекция за запазване на цвета и изключителен блясък на косата. Състои се от безсулфатен шампоан, балсам за коса с лека структура и активно подхранваща маска.На помощ извикахме Eкстракт от Киноа, Плодови киселини от Грозде, Ябълка, Лимон, Пшеничен зародиш, екстракт от зелен орех и UV Филтър.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА?

Запазва дълго време наситеността на цвета, като пречи на отмиването.
Увеличава абсорбцията на пигмента в косата при повторно боядисване.
Запазва цвета още по-дълго след повторно боядисване.
Спомага лесното оформяне на косата в прическа.
Подобрява структурата и придава плътност на косъма.
Усилва блясъка на боядисаната коса, за по-жизнен вид.
Запазва косата от вредните влияния на околната среда.

Защитава молекулата на самото багрило, за да не се разрушава и променя.
Запазва избрания нюанс на боядисаната коса.
Заключва цвета на боядисаната коса, като затваря външната структура на косъма.
Защитава косата за дълго от свободни радикали.
Има антиваровиков ефект, който не позволява матирането на косата от твърда вода.
Цвета става по-ярък.
Има антистатичен ефект.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

 

ХИДРОЛИЗИРАНА КИНОА

Мултифункционална съставка идваща от растението Chenopodium quinoa. Киноата е била култивирана в района на Андите преди 3000 до 4000 години. Има свойството да поема 25% повече багрило в косата, както и да задържа отмиването му. Киноата придава огледален блясък и улеснява оформянето на косата.

 

UV ФИЛТЪР

Оптимизиран филтър за протекция на цвят.
Предпазва разрушаването на пигментите в следствие на силна светлина.

 

ЕКСТРАКТ ОТ ОРЕХ

Натурален продукт резултат от Университетски патент за ензимно втечняване на растения. Екстракта от хидролизиран орех, образува естествен антирадикалов филм върху косата. По този начин пречи на химичното разпадане на самото багрило с времето и запазва цвета от факторите на околната среда.
Внимание: съставката се намира в балсама и маската от серията.

 

ПЛОДОВИ КИСЕЛИНИ ОТ ГРОЗДЕ, ЯБЪЛКА, ЛИМОН И ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ И ЕКСТРАКТ ОТ ХИДРОЛИЗИРАН ОРЕХ

Активен фитокомплекс от плодови киселини, който пречи на натрупването на варовикови отлагания по косата при твърда вода. По този начин боядисаната коса не се матира с времето, а цвета става по ярък. 

КАК ДА ДЕЙСТВАТЕ?

ШАМПОАН
Косата се намокря обилно с вода. Нанесете малко количество от шампоана в корените и масажирайте скалпа. Продуктът няма да се разпени много, но това не означава, че не измива. Изплакнете и нанесете още малко количество от шампоана по дължините. Вторият път ще се разпени много. Отмийте обилно.

БАЛСАМ

Ако косата ви е тънка или я усещате суха само по краищата- изберете балсама с лека структура: Нанесете на влажна коса по дължините, разнесете с пръсти и изчакайте 3 минути. После отмийте, но не до скърцане.МАСКА
Ако косата ви е плътна, или усещате сухота по-цялата дължина- изберете активно подхранваща маска. Нанесете я на влажна коса, разнесете и оставете да действа 5 мин, след което отмийте, но не до скърцане.

 Препоръка!
Препоръчваме колекция Color за боя, която изисква оксидант до 30 Vol. Ако оксиданта е 40 Vol - използвайте колекция Reboot.
Винаги след боядисване нанасяйте балсама или маската на Brave New Hair Color за да сте сигурни, че пигмента си остава на мястото.
Винаги използвайте поне по два продукта от серията.

За любознателните!
Класическите бои за косата работят на принципа на агресивни химични процеси свързани с освобождаване на кислород. Затова е важно добре да отмиете боята след боядисване, и да използвате продукти с антиоксидантен потенциал.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки