ИЗПЕПЕЛЕН АКТИВЕН ВЪГЛЕН ОТ БАМБУК

 

ПРОБИОТИЧЕН ЕКСТРАКТ

 

ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕН ЧАЙ

ПОЛЗИ:

Абсорбира излишния себум и почиства в дълбочина косата и кожата.
Противодейства на градското замърсяване и микрозамърсителите във въздуха.
Омекотява и детоксикира скалпа и кожата.
Подобрява външния вид на косата и придава изключителен блясък.
Почиства порите на кожата и ги предпазва от запушване.
Регулира бактериалната среда.
Нормализира секрецията на себум и удължава периода между отделните измивания.
Неутрализира пърхота без привикване към продукта при дългосрочна употреба.
Има антиоксидантно действие.
Подсилва косата.

КАК ДА ДЕЙСТВАТЕ?

Безсулфатен шампоан

Използвайте шампоана след маската. Първо нанесете върху добре намокрена коса в корените и масажирайте внимателно скалпа с върховете на пръстите си. Изплакнете с малко вода, след това нанесете за втори път по дължината и изплакнете напълно. Шампоанът почиства внимателно и дълбоко косата и скалпа, като премахва градското замърсяване, бори се с пърхота, нормализира секрецията на себум и успокоява скалпа. Приложете подходящ балсам в зависимост от състоянието на върховете.

Препоръка: Винаги използвайте поне по два продукта от серията за максимално действие!

ПРЕДИ ШАМПОАНА:

Активна маска за скалп, коса, лице и тяло. Съдържа Изпепелен активен въглен от Бамбук, Пребиотик, Екстракт от Зелен чай и Витамин В3.

СКАЛП:

Нанесете 1-3 пъти седмично в зависимост от омазняването на скалпа. Разтрийте добре маската с пръсти и я оставете за 3-5 минути, за да: Почисти дълбоко скалпа, премахне всички микрозамърсители, мъртви клетки и следи от градско замърсяване. Маската абсорбира излишната секреция на себум и нормализира нивото му в скалпа. Премахва мъртвите клетки и предотвратява образуването на пърхот. Действа като антиоксидант и детоксикира скалпа.

КОСА:

Нанесете маската по цялата дължина 1-3 пъти седмично, за да отстраните замърсяването, омазняването, силикона, натрупването на твърда вода и да придадете изключителен блясък. Маската укрепва косата от корена до върховете.

КОЖА:

Нанася се като кална маска на лицето и тялото 1-3 пъти седмично в зависимост от омазняването и състоянието на кожата. Втрийте добре с пръсти, за да създадете пилинг ефект, и оставете за 3-5 минути. Маската премахва мъртвите клетки и замърсявания, почиства порите, абсорбира излишния себум и нормализира секрецията му. Предотвратява образуването на акне и успокоява кожата. Освен това действа като антиоксидант и детоксикира кожата.

За любознателните:

Никога не нанасяйте продукти без отмиване, съдържащи силикон или запечатващи агенти върху скалпа. Това допълнително зацапва скалпа и води до още по силно омазняване. Безсулфатните шампоани са изключително подходящи за вас. Те не премиват скалпа и не стимулират допълнително освобождаване на себум. Не се страхувайте от дерматолога, той е най-добрият ви приятел. Неговата диагноза ще ви помогне да изберете най-подходящите продукти за вас.

 

 

Всички продукти на сериите могат да бъдат комбинирани в зависимост от състоянието на корените, скалпа и краищата на косата индивидуално за всеки. Никой не е само с един проблем на косата, следователно рутината трябва да бъде персонална.

Единственото правило е, че шампонът трябва да бъде избран според главния проблем. Винаги скалпът е с предимство.

Примери:

-> Косата е мазна, има пърхот, а също така и лек косопад или не расте толкова бързо, колкото ни се иска. Върховете са наистина сухи. Комбинацията ще е: Маска и шампоан Balance, спрей Growth и маска или балсам Reboot в зависимост от краищата (тънки или плътни).

->Има много интензивен косопад или косата не расте. Има лек проблем с омазняването, но няма пърхут. Върховете са боядисани. Комбинацията ще е маска Balance, шампоан и спрей за корени Growth. Маска или балсам Color в зависимост от краищата (тънки или плътни).

->Големият проблем е, че косата няма никакъв обем и има лек косопад, също е и леко мазна. Краищата са полукъдрави, без блясък и няма никаква форма. Комбинацията: маска Balance, шампоан Volume и спрей за корени Growth. За краищата Маска или балсам Keratin в зависимост от краищата (тънки или плътни).

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки