"Омръзна ми да ставам два часа по-рано, за да избягам от клишето- къпя се само в неделя и по официални празници! Това е онази невероятна способност на скалпа да произвежда повече мазнина от слънчогледово поле, а по раменете ми да се стели толкова популярния в соц. мрежите - първи ланшен сняг."

- Мариелка, банкер.

За теб, ранобудната по неволя, създадохме Brave.New.Hair – Balance. Дълбоко почистваща и детоксикираща колекция за лесно омазняващ се и чувствителен скалп, склонен към пърхот.Състои се от безсулфатен шампоан и активна маска за скалп, коса, лице и тяло.
Обединихме силите на Изпепелен активен въглен от Бамбук, Пребиотичен екстракт и Екстракт от Зелен чай.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА?


Абсорбира себума и почиства в дълбочина.
Противодейства на градското замърсяване и микрозамърсителите във въздуха.
Детоксикира скалпа и кожата, за да се чувстват здрави.
Подобрява външния вид на косата и придава блясък.
Почиства порите на кожата.

 

Регулира бактериалната среда на скалпа, като стимулира "добрите" бактерии.
Нормализира секрецията на себум.
Удължава периода между отделните измивания.
Неутрализира пърхота,без да се привиква към продукта.
Успокоява скалпа и детоксикира.
Има антиоксидантно действие.
Укрепва косата.


АКТИВНИ СЪСТАВКИ

 

АКТИВЕН ВЪГЛЕН ОТ БАМБУК

Натурален, и без ГМО. Получен чрез изпепеляване, което го прави 7 пъти по-активен от обикновения. Почиства в дълбочина и детоксикира. Обира микротоксините и се бори с градското замърсяване.

 

EPILOBIUM ANGUSTIFOLIUM FLOWER

Растителен екстракт с пребиотично действие, сребърен медал за иновативна съставка 2017г.
Създаден да регулира бактериалната среда на скалпа и кожата. Нормализира себумната секреция и се бори с причините за поява на пърхот. Успокоява кожата и намалява сърбежа.

 

ЗЕЛЕН ЧАЙ

Натурален концентриран екстракт.
Изключително силен антиоксидант, известен с укрепващо косата действие.

КАК ДА ДЕЙСТВАТЕ?

МАСКА
Влизате в банята, намокряте косата, лицето и цялото тяло.
Преди шампоан, нанесете маската. С малко количество от маската направете хубав масаж на скалпа и разнесете по дължините на косата. След това с още малко количество направете масаж на лицето и тялото, като хубаво натъркайте кожата, за да предизвикате лек пилинг ефект. Постойте 3-5 мин, като малко черно тролче в банята, след това не гонете хората у вас да ги плашите, а отмийте маската с шампоана.


ШАМПОАН
Нанесете малко количество от шампоана в корените и масажирайте скалпа. Продуктът няма да се разпени много, но това не означава, че не измива. Изплакнете и нанесете още малко количество от шампоана по дължините. Вторият път ще се разпени много. Отмийте обилно.
За любознателните!
Никога не нанасяйте продукти без отмиване, съдържащи силикон или запечатващи агенти върху скалпа. Това допълнително зацапва скалпа и води до още по силно омазняване. Безсулфатните шампоани са изключително подходящи за вас. Те не премиват скалпа и не стимулират допълнително освобождаване на себум. Не се страхувайте от дерматолога, той е най-добрият ви приятел. Неговата диагноза ще ви помогне да изберете най-адекватните продукти за вас.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки