Блог

Лесни и бързи прически за спортуващи момичета! Jun/20/2018

Лесни и бързи прически за спортуващи момичета!

Здравейте смели момичета,

Ако и  вие като нас сте винаги тичащи от среща в среща, работещи и въпреки това, намиращи време за спорт продължавайте да четете тази статия. 

Всички знаем, спортът е от изключително важно значение за здравето и той е неизменна част от нашето ежеднвеие ! Днес сме ви подготвили няколко лесни и различни идеи за фитнес прически и няколко съвета за това, как да се грижим правилно за косата и скалпа си.

Първата “шантава” фитнес прическа е плитка, разделена на отделни малки части.

За да имаме красива и буйна “грива” като тази,  можем спокойно да се доверим на безсулфатния шампоан за растеж на косата - Growth! Обединили сме силата на най-активните съставки: стволова клетка от зелено грозде, екстракт от зелен орех и етерични масла от розмарин и салвия. Благодарение на тях вие ще подарите на косата си източници на Магнезий, Цинк, Калий, Витамин B и C . Те ще стимулират растежа на нова и здрава коса.

 

Втората прическа е класически стегнат кок.  За да се чувствате уверени с тази прическа, трябва първо да се погрижите косата ви да е чиста и със здрав скалп. За целта обединихме силата на изпепелен въглен от бамбук, пребиотичен екстракт и зелен чай, за да постигнем максимална регулация на бактериалната среда на скалпа и подобрение на  външния вид на косата.

 

И последната прическа е нисък кок, който предварително е сплетен по лесен начин, за да не ви затрудни . Въпреки това, изглежда едновременно стилно и красиво. Както бяхме споменали в предишна статия, спрея за растеж на косата е “must have”, докато тренираме. Тогава,  активните съставки започват да увеличават своето действие. Причината за това е, че те биват подпомагани от задействалата се микроциркулация.

 

 

И така скъпи момичета, готови ли сте за  тренировка?!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

BRAVE NEW HAIR

BRAVE NEW HAIR

Лесни и бързи прически за спортуващи момичета!

грижа за косата

Грижа за косата с безсулфатни продукти от Brave New Hair. Грижа за косата с безсулфатни продукти от Brave New Hair. 2018-06-20T17:12:00+03:00 Лесни и бързи прически за спортуващи момичета!

<p><span style="font-weight: 400;">Здравейте смели момичета,</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Ако и&nbsp; вие като нас сте винаги тичащи от среща в среща, работещи и въпреки това, намиращи време за спорт продължавайте да четете тази статия.&nbsp; </span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Всички знаем, спортът е от изключително важно значение за здравето и той е неизменна част от нашето ежеднвеие ! </span><span style="font-weight: 400;">Днес сме ви подготвили няколко лесни и различни идеи за фитнес прически и няколко съвета за това, как да се грижим правилно за косата и скалпа си. </span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Първата &ldquo;шантава&rdquo; фитнес прическа е плитка, разделена на отделни малки части.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">За да имаме красива и буйна &ldquo;грива&rdquo; като тази,&nbsp; можем спокойно да се доверим на безсулфатния шампоан за растеж на косата - Growth! Обединили сме силата на най-активните съставки: стволова клетка от зелено грозде, екстракт от зелен орех и етерични масла от розмарин и салвия. Благодарение на тях вие ще подарите на косата си източници на </span><span style="font-weight: 400;">Магнезий, Цинк, Калий, Витамин B и C . Те ще стимулират растежа на нова и здрава коса.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;"><img src="https://cdncloudcart.com/9973/files/image/123456--1112-uraaaaaaaaaaaaa--1-5b2a239a79f1c.jpg" alt="" /></span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style="font-weight: 400;">Втората прическа е класически стегнат кок.&nbsp; За да се чувствате уверени с тази прическа, трябва първо да се погрижите косата ви да е чиста и със здрав скалп. За целта обединихме силата на изпепелен въглен от бамбук, пребиотичен екстракт и зелен чай, за да постигнем максимална регулация на бактериалната среда на скалпа и подобрение на &nbsp;външния вид на косата.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;"><img src="https://cdncloudcart.com/9973/files/image/123456--1112-uraaaaaaaaaaaaa--2.jpg" alt="" /></span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style="font-weight: 400;">И последната прическа е нисък кок, който предварително е сплетен по лесен начин, за да не ви затрудни . Въпреки това, изглежда едновременно стилно и красиво. Както бяхме споменали в предишна статия, спрея за растеж на косата е &ldquo;must have&rdquo;, докато тренираме. Тогава,&nbsp; активните съставки започват да увеличават своето действие. Причината за това е, че те биват подпомагани от задействалата се микроциркулация.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;"><img src="https://cdncloudcart.com/9973/files/image/123456--1112-uraaaaaaaaaaaaa--3.jpg" alt="" /></span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style="font-weight: 400;"><img src="https://cdncloudcart.com/9973/files/image/123456--1112-uraaaaaaaaaaaaa--4.jpg" alt="" /></span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style="font-weight: 400;">И така скъпи момичета, готови ли сте за &nbsp;тренировка?!</span></p>

, , , , , , , , , , , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки