Блог

Колекция Growth Apr/ 2/2018

Колекция Growth

Миналата година си казах- коса е - расте.
Е, уви не ще. Баях и, молих се, мазах я с илачи и въпреки целия екзорсизъм все още се радвам на един пръст на шест месеца.
- Дони, адвокат.

За да не ти подарят метла за летене, за теб създадохме: Brave.New.Hair - Growth, за стимулиране на растежа и защита на косата от косопад.
За бавно растящи коси, склонни към косопад.
Състои се от безсулфатен шампоан и спрей- серум за корени.
За да създадем активна система, която просто работи, на помощ извикахме:
Стволова клетка от Зелено грозде,екстракт от Рукола,екстракт от Зелен орех и Етерични масла от Розмарин и Салвия.

Чрез тях създадохме продукти, които:
Влияят положително върху микроцирколацията.
Укрепват косата още в първите 3 седмици.
Видимо намаляват косопада за по-малко от 3 седмици.
Стимулират фоликулите на косата.
Удължават живота на косата.
Стимулират растежа на нова и здрава коса.
Играят ролата на силен и директно действащ антиоксидант.
Ефективно защитават косата и кожата от вредни радикали.
Детоксикират.
Източник на Магнезий, Цинк, Калий, Витамин B и C.

Как да действате:
Шампоан: Косата се намокря обилно с вода. Нанасяте малко количество от шампоана в корените и масажирате скалпа. Той няма да се разпени много, но това не означава, че не измива. Изплаквате и нанасяте още малко количество от шампоана по дължините. Вторият път ще се разпени много. Отмивате обилно.
Спрей- серум за корени: На много леко влажна коса нанасяте спрея в корените, направете лек масаж с възглавничките на пръстите. След пълното попиване на продукта изсушете и оформете желаната прическа.
Препоръка: Винаги използвайте поне по два продукта от серията


За любознателните: Растежа на косата зависи от наличието на Human Follicle Dermal Papilla Cells (HFDPC).Те са резервоар на мултипотентни стволови клетки и регулират развитието на фоликула. Чрез тяхната стимулация, може да се постигне ускорен разтеж и укрепване на косата.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

BRAVE NEW HAIR

BRAVE NEW HAIR

Колекция Growth

Колекция Growth

Миналата година си казах- коса е - расте.Е, уви не ще. Беах и, молих се мазах я с илачи и въпреки целия екзорсизъм все още се радвам на един пръст на шест месеца.- Дони, адвокат. За да не ти Миналата година си казах- коса е - расте.Е, уви не ще. Беах и, молих се мазах я с илачи и въпреки целия екзорсизъм все още се радвам на един пръст на шест месеца.- Дони, адвокат. За да не ти 2018-04-10T15:11:00+03:00 Колекция Growth

<blockquote> <p><span data-sheets-value="{" data-sheets-userformat="{">Миналата година си казах- коса е - расте.<br />Е, уви не ще. Баях и, молих се, мазах я с илачи и въпреки целия екзорсизъм все още се радвам на един пръст на шест месеца.<br />- Дони, адвокат.</span></p> </blockquote> <p><span data-sheets-value="{" data-sheets-userformat="{">За да не ти подарят метла за летене, за теб създадохме: Brave.New.Hair - Growth, за стимулиране на растежа и защита на косата от косопад.<br />За бавно растящи коси, склонни към косопад. <br />Състои се от безсулфатен шампоан и спрей- серум за корени.<br /> За да създадем активна система, която просто работи, на помощ извикахме:<br />Стволова клетка от Зелено грозде,екстракт от Рукола,екстракт от Зелен орех и Етерични масла от Розмарин и Салвия.</span></p> <p><span data-sheets-value="{" data-sheets-userformat="{"><strong>Чрез тях създадохме продукти, които:</strong><br />Влияят положително върху микроцирколацията.<br />Укрепват косата още в първите 3 седмици.<br />Видимо намаляват косопада за по-малко от 3 седмици. <br />Стимулират фоликулите на косата.<br />Удължават живота на косата.<br />Стимулират растежа на нова и здрава коса.<br /> Играят ролата на силен и директно действащ антиоксидант.<br />Ефективно защитават косата и кожата от вредни радикали. <br />Детоксикират.<br />Източник на Магнезий, Цинк, Калий, Витамин B и C.<br /></span></p> <p><span data-sheets-value="{" data-sheets-userformat="{"><strong>Как да действате:</strong><br />Шампоан: Косата се намокря обилно с вода. Нанасяте малко количество от шампоана в корените и масажирате скалпа. Той няма да се разпени много, но това не означава, че не измива. Изплаквате и нанасяте още малко количество от шампоана по дължините. Вторият път ще се разпени много. Отмивате обилно. <br />Спрей- серум за корени: На много леко влажна коса нанасяте спрея в корените, направете лек масаж с възглавничките на пръстите. След пълното попиване на продукта изсушете и оформете желаната прическа. <br />Препоръка: Винаги използвайте поне по два продукта от серията <br /><br /><br /><strong>За любознателните:</strong> Растежа на косата зависи от наличието на Human Follicle Dermal Papilla Cells (HFDPC).Те са резервоар на мултипотентни стволови клетки и регулират развитието на фоликула. Чрез тяхната стимулация, може да се постигне ускорен разтеж и укрепване на косата. </span></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки