Блог

ЕКСТРЕМЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА, ДОКАТО ТРЕНИРАМЕ ?! May/25/2018

ЕКСТРЕМЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА, ДОКАТО ТРЕНИРАМЕ ?!

Кой не иска да бъде в прекрасна форма и да има буйна и дълга коса през лятото?!

Да и ние така си помислихме..

Представяте ли си докато спортувате косата Ви да расте по-бързо от колкото обикновено?!

О да, напълно възможно е и сега ще разкрием тайната, която ще Ви мотивира да бъдете по-активни тренирайки и помагайки на своята коса!

Представяме Ви Brave New Hair спрей Growth - за растеж на косата с активни съставки стволова клетка от Зелено грозде, екстракт от Рукола, екстракт от Зелен орех и етерични масла от Розмарин и Салвия. Спреят повлиява микроциркулацията и укрепва косата още в първите 3 седмици. Видимо намаля косопада и стимулира фоликулите на косата. Удължава живота на косата като стимулира растежа на нова и здрава коса.

Когато тренираме се увеличава притока на кръв в кожата, тялото се загрява и кръвта започва да циркулира все повече и повече. По този начин, кожата получава по-голямо количество хранителни вещества и кислород.

С увеличаване на притока на кръв в кожата, активните съставки също увеличават своето действие. Причина за това е, че те биват подпомагани от задействалата се микроциркулация. 

И така мили дами, тренирайки своето тяло за вече настъпващия летен сезон вече може да “тренирате” и своята коса! Нужно е просто преди всяка тренировка да напръскате обилно в корените на косата спрея Growth и оставете магията да започне да действа още на момента!

За това серума за растеж на коса трябва да бъде считан за също толкова важен, колкото сутрешното здравословно смути, без което не можем да стартираме своя ден! 

 

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

BRAVE NEW HAIR

BRAVE NEW HAIR

ЕКСТРЕМЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА, ДОКАТО ТРЕНИРАМЕ ?!

ЕКСТРЕМЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА,ДОКАТО ТРЕНИРАМЕ?!

Кой не иска да бъде в прекрасна форма и да има буйна и дълга коса през лятото?! Представяте ли си докато спортувате косата Ви да расте по-бързо от колкото обикновен Кой не иска да бъде в прекрасна форма и да има буйна и дълга коса през лятото?! Представяте ли си докато спортувате косата Ви да расте по-бързо от колкото обикновен 2018-05-28T13:56:00+03:00 ЕКСТРЕМЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА, ДОКАТО ТРЕНИРАМЕ ?!

<p><span style="font-weight: 400;">Кой не иска да бъде в прекрасна форма и да има буйна и дълга коса през лятото?! </span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Да и ние така си помислихме.. </span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Представяте ли си докато спортувате косата Ви да расте по-бързо от колкото обикновено?! </span></p> <p><span style="font-weight: 400;">О да, напълно възможно е и сега ще разкрием тайната, която ще Ви мотивира да бъдете по-активни тренирайки и помагайки на своята коса! </span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Представяме Ви Brave New Hair спрей Growth - за растеж на косата с активни съставки </span><span style="font-weight: 400;">стволова клетка от Зелено грозде, екстракт от Рукола, екстракт от Зелен орех и етерични масла от Розмарин и Салвия. Спреят повлиява микроциркулацията и&nbsp;</span>укрепва косата още в първите 3 седмици. Видимо намаля косопада и стимулира фоликулите на косата. Удължава живота на косата като стимулира растежа на нова и здрава коса.</p> <p><span style="font-weight: 400;">Когато тренираме се увеличава притока на кръв в кожата, тялото се загрява и кръвта започва да циркулира все повече и повече. По този начин, кожата получава по-голямо количество хранителни вещества и кислород. </span></p> <p><span style="font-weight: 400;">С увеличаване на притока на кръв в кожата, активните съставки също увеличават своето действие. Причина за това е, че те биват подпомагани от задействалата се микроциркулация.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">И така мили дами, тренирайки своето тяло за вече настъпващия летен сезон вече може да &ldquo;тренирате&rdquo; и своята коса! Нужно е просто преди всяка тренировка да напръскате обилно в корените на косата спрея Growth и оставете магията да започне да действа още на момента! </span></p> <p><span style="font-weight: 400;">За това серума за растеж на коса трябва да бъде считан за също толкова важен, колкото сутрешното здравословно смути, без което не можем да стартираме своя ден!</span><span style="font-weight: 400;">&nbsp;</span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки